Şehir merkezi ve kırsaldaki yerleşim yerlerinde ulaşımın aksamaması için sürdürülen çalışmalarda belediye ekipleri cadde ve sokakları temizliyor.

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile Bağlar Kaymakamı Nihat Karabiber, Bağlar Medine Bulvarı'nda sürdürülen çalışmaları önceki gün gece yarısı yerinde takip etti.

Ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi alan Güzeloğlu, Beyoğlu ve Karabiber, daha sonra diğer cadde ve sokaklarda da gece geç saatlere kadar incelemelerde bulundu.

Başkan Beyoğlu çocuklarla kartopu oynadı

Gece geç saatlere kadar sokak ve caddelerde devam eden kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını takip eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kar keyfini çıkaran çocuklarla kar topu oynadı. Çocukların arasına karışan Başkan Beyoğlu ile çocuklar arasındaki kar topu oyununda ortaya renkli görüntüler çıktı.

Eğlenceli anlar yaşayan çocuklar, renkli görüntülerin oluşmasına neden olan Başkan Beyoğlu ile hatıra resimleri çekerek  geceyi noktaladı ve evlerine döndü.

Editör: TE Bilişim