Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci Yenişehir ilçesinde bulunan Aliye İzzet Begoviç Gençlik Merkezini ziyaret ederek, Yenişehirli gençlerle bir araya geldi.Sosyal alanların yer aldığı gençlik merkezinde Beşikci gençlerle hem çay işti hemde masa tenisi ve playstation  oynadı.

Beşikci, Yenişehir Belediyesince ilçede yaptırılan 4 katlı Aliye İzzet Begoviç Gençlik Merkezini ziyaret ederek, merkezde bulunan gençlerle bir araya geldi.

Modern Çalışma ortamıyla gençlere çağdaş bir etkinlik ortamı sunduklarını belirten Başkan Beşikci, gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmak, sosyalleşmelerini sağlamaya yönelik her türlü aktivite yapmaları için oluşturduğumuz gençlik merkezimizden ilçemizdeki tüm gençler faydalanabilmektedirler.

Oluşturulan 110 kişilik kütüphanede öğrencilerin sınavlara hazırlandığını anlatan Beşikci,’’Gençlik merkezimiz Kütüphanesinde 600 farklı kaynak kitabımız bulunmaktadır. Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmak, sosyalleşmelerini sağlamaya yönelik her türlü aktivite yapmaları için playstation, masa tenisi, kitap okuma köşesi ve bölgemizin ilk dijital kütüphanesini bulunmaktadır. Gençlerimiz bu merkezlerimizde elektronik kitap okuyucuları ile daha önceden yüklenmiş soru bankalarındaki testleri elektronik çözecek, kitaplarını okumaktadırlar. Ayrıca gençlik merkezimizde gençlerimizin bir arada oturup muhabbet edecekleri alanlarımızda ücretsiz çay, kahve, pasta ve kurabiye gibi ikramlarımızda yapılmaktadır” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim