Tunceli’de 5 Ocak'tan bu yana haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’nun bulunması için başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.

Aramaların yoğunlaştığı Uzunçayır Baraj Gölü Dinar Köprüsü mevkiinde su altında Doku’nun ismi yazılı daha olduğu hastane reçetesi ve arkadaşından aldığı makas bulundu. Reçetenin bulunması aile tarafından doğrulanırken, bulunan materyaller incelenmek üzere kriminale gönderildi.

 Görüntü ortaya çıktı

Gülistan'ın Doku’nun bir kafe önünde erkek arkadaşı olduğu belirtilen Zainal Abrokov ile görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde Gülistan'ın, merkeze bağlı Atatürk Mahallesi’nde bulunan bir kafenin önünde ayrıldığı, Rus asıllı erkek arkadaşı Zainal Abarokov ile görüştüğü görülüyor.

Abarokov ile karşılıklı bir süre konuşan Doku, kafenin önünde bir süre sonra tek başına yürüyerek caddeden karşıya geçip minibüse biniyor.

 Arama çalışmaları sürüyor

 Öte yandan, Uzunçayır Barajı Dinar Köprüsü mevkiinde Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ekibi, AFAD, Elazığ'dan dalgıç ekibinin katılımıyla devam ediyor.

Editör: TE Bilişim