Fuat Bulut /Özel Haber

Güneydoğu Ekspres - Diyarbakır Eğil İlçe Belediyesi Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün ilçede bir süre önce başlattığı temizlik kampanyası devam ediyor. Ekiplerle birlikte çalışmalara katılan Eğil Belediye Başkanı Mustafa Akkul, çalışanları denetlemenin yanı sıra eline süpürge alıp cadde, mahalle ve sokaklarda çöp topluyor.

Gazetemiz Güneydoğu Ekspres'e konuşan Mustafa Akkul, "Eğil Belediyesi olarak ayda bir temizlik yapıyoruz ilçe merkezinde. Temizlik çalışmasına tüm personellerimizle birlikte katılıyoruz. Çalışmalara halktan da destek var. Onlar da çalışmalara katılarak sokaklarda çöp topluyorlar" dedi.

Eğil'de çevre bilincinin oluşması için yürüttükleri çalışmaya büyük önem verdiklerini ifade eden Akkul, "Yakın zamanda Kale, Ziyare Tepesi ve baraj kenarlarında aynı çalışmayı yürüteceğiz. Bu bölgeler aynı zamanda turizm bölgesi. Her belediyenin öncelikli işleri arasında temizlik ve temiz bir çevre geliyor. Biz de çalışmalarımızda önceliği temizliğe verdik. Halkın desteğini de aldığımız için büyük bir keyif alıyoruz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim