DİYARBAKIR - Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Diyarbakır Merkez Kayapınar Belediyesi, kırsal mahallelere yönelik hizmet atağını sürdürüyor.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç’un talimatı doğrultusunda ilçeye bağlı 26 kırsal mahallede çocuk oyun grupları kuruldu. Kırsal mahallelerde yapılan oyun parkları çocukları sevindirdi. Oyun parklarında eğlenen çocukların sevinci görülmeye değerdi.

Koç, belediye tarafından ilçeye bağlı mahallelerde çok güzel oyun grupları yaptıklarının altını çizerek, “Çocuklarımız burada gönüllerince oynayıp eğleniyorlar. Tabi onları böyle neşeli sevinçli görmek bizleri de mutlu ediyor. Devletimizin imkanları artık daha güçlü. Şehirde yaşayan insanlarımızın faydalandığı bütün sosyal imkanlardan köyde yaşayan insanlarımızda yararlanabiliyor. İçme suyundan, kanalizasyon altyapısına ve kaldırımına varıncaya kadar bu gibi imkanları köydeki vatandaşlarımızın hizmetine sunduk, sunuyoruz. İnşallah geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız yarınları daha güzel olacak" diye konuştu.

Koç, emeği geçenlere teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim