Teşkilat çalışmalarını değerlendiren Aydın, "Teşkilatlar olarak Diyarbakır 'ımız için yılmadan, yorulmadan, bütün engelleri birbir aşarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hazırlandığımız seçim, tarihin en önemli seçimi. Demokrasi adına, özgürlükler adına, kalkınma adına ulaştığımız tüm kazanımlarımızı korumak için işimize dört elle sarılmalıyız. Sandık kurullarımızı, mahalle teşkilatlanmalarımızı revize etmeliyiz. Hane ziyaretlerimize, Esnaf ziyaretlerimize yoğunlaşmalıyız. Biz işimizi doğru yaparsak, hizmet siyasetini gönül siyaseti ile taçlandırırsak başarıya ulaşırız" diye ifade etti.

İlçe danışma meclislerinde konuşan Ak Parti 24 ve 26. Dönemler Milletvekili Galip Ensarioğlu da yaptığı konuşmada, “Bizim için mevki ve makam kaygısı olmadan Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize hizmet etmek esastır. Teşkilatlarımızla birlikte sahada olmaya devam ediyoruz ve buna hep devam edeceğiz. Ak Parti davası günlük düşünenlerle değil,  küçük hesaplarla siyaset yapanlarla değil, bunu Memleket davası ümmet davası görenlerle yükselmiştir” dedi.

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi ve İl Başkan Yardımcısı Suna Kepoğlu Ataman da yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği güven ve cesaretle yola çıktık. Kadınların zekası, sebatkar oluşu, mücadeleci ve vefalı ruhları savaş ve barış zamanlarında her daim damga vurmuştur. Biz kadınlar olarak 2023 seçimlerinin milli bir mücadele olduğunun farkındayız. Kadın ayağa kalkarsa Türkiye ayağa kalkar, Türkiye ayağa kalkarsa ümmet ayağa kalkar" diye konuştu.

Eğil, Dicle ve Ergani İlçe Danışma Meclisi Toplantıları, teşkilat mensuplarının siyasi ve güncel konulardaki sorularının cevaplandırılması formatı ile tamamlandı.

Editör: TE Bilişim