Haber Nermin Zengin

Güneydoğu Ekspres - Diyarbakır Merkez Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Fatih Mahallesi’nde Halk Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle hizmete giren halı atölyesinin açılışına katıldı. Dualar eşliğinde açılışı yapılan atölyede eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Beyoğlu,burada el emeği göz nuru ürünleri üretip aile bütçesine katkıda bulunmayı amaçlayan kadınlara destek verdi. 

Atölyede görev yapan kadınlarla bir süre sohbet eden Başkan Beyoğlu, kadınların üretime ve istihdama katkıda bulunmayı amaçlayan her türlü girişimcilik faaliyetlerini değerli bulduklarını söyleyerek çalışmalarında başarı diledi.

“Yaşamın olduğu her yerde olacağız”

Daha sonra Fatih Mahallesi’nde vatandaşlar ve esnaflara yönelik ziyaret turuna çıkan Beyoğlu, kendisine ilgi gösteren çocuklarla hatıra resimleri çekti.

“Gerçek hayat işte gördüğümüz bu sokaklarda ve mahalle aralarındadır” diyen Beyoğlu, yaşamın olduğu her yere ulaşarak hizmet, gönül ve sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Editör: TE Bilişim