Bu kapsamda yaptığı ve Vali Yardımcısı Ömer Coşkun ile Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Odabaşı’nın da yer aldığı OSB ziyaretinde, yönetim kurulu üyeleri ile atılacak adımlar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bir toplantı gerçekleştiren Vali Karaloğlu, yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere toplantı sonrasında bölgede faaliyet gösteren fabrikalarda incelemelerde bulundu.

İncelemelerinde yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Karaloğlu, özellikle ARGE çalışmalarının üzerinde durulmasını ve bu alanda yapılacak çalışmalara önem verilmesini tavsiye etti.

Organize Sanayi Bölgesi’nin şehrin kalkınması ve gelişmesinde sağladığı istihdam, yaptığı çalışmalar ve üretilen çıktılar ile önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yapan Vali Karaloğlu, tedarik ve üretim süreci hakkında yetkililerle istişarelerde bulundu.

Ziyaret ettiği fabrikalardaki üretim alanlarını tek tek inceleyen ve çalışanlarla da sohbet eden Vali Karaloğlu, yaşanan pandemi sürecinde alınan tedbirlere, çalışma alanlarında riayet edilmesinin altını çizdi.

Editör: TE Bilişim