İlçe genelinde, kaldırım yenileme ve kilit taşı döşeme çalışmalarını sürdüren Kayapınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman’ın talimatlarıyla çalışmalarına hız verdi.

Ekipler, yayaların rahat yürüyebilmesi için Merkez Mezopotamya, Medya, Huzurevleri ile kırsal Tosunlu, Serapgüzeli,  Esentepe, Uyandık ve Kaldırım mahallerinde kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıktıkları yolda vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerin özveriyle çalıştığına işaret ederek, “Şu anda ilçe merkezi ve kırsal mahallelerin birçok yerinde ekiplerimiz kaldırım ve taş döşeme çalışması gerçekleştiriyor. 2022 yılı içerisinde merkez ve kırsal mahallelerimizde 350 bin metre kare kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız devam etmektedir. Bu sıcak günlerde emek veren, gayret gösteren tüm emektar mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm bu çalışmalar daha modern ve yaşanabilir bir Kayapınar için” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim