Kayapınar Belediyesi, ilçedeki kadınlara yönelik sosyal projelerini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl ihale edilen Kadın Yaşam Merkezi tamamlanarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır’da yapacağı toplu açılış töreninin ardından hizmete girecek.

Fırat Mahallesinde 482 metrekare alan üzerine yapılan ve içerisinde; kadınların spor yapabileceği, diyetisyen hizmeti alabileceği  hizmetlerin sunulacağı  Kayapınar Kadın Yaşam Merkezi’nde, 8 deneyimli eğitmen tarafından kadınlara  pilates, fitness, aerobik, yoga ve zumba gibi branşlarda dersler verilecektir.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, Kayapınar Belediyesi olarak kadınlara yönelik sosyal projelerine devam ettiklerinin altını çizerek, “Yarın Cumhurbaşkanımız tarafından açılışı gerçekleştirilecek projeler arasında yer alan merkezimizde; kadınlarımızın sosyal hayata adaptasyonu ve spor yaparak sağlıklı bireyler olmasını sağlamak amacıyla her türlü hizmeti sunacağız.  Kadın Yaşam Merkezimiz Kayapınarlı Hanım kardeşlerimiz başta olmak üzere yöremize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim