Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Levent Bayka, ekibiyle birlikte Dr. Yusuf Azizoğlu Silvan Devlet Hastanesi ve bölge için faydalı işler yapacaklarını söyledi.

 Hastanede yeni görevinde, sağlık alanında kaliteli hizmet anlatışını sürdüreceklerini ifade eden Bayka, "Hastanemizin hasta yakınlarına verdiği hizmetler, poliklinik hizmetleri, yataklı tedavi hizmetleri gibi birçok hizmeti Sağlık Bakım Hizmeti birimi kapsıyor. Sağlık bakım hizmetleri, sağlık tesisine başvuran hastaların kabulünden ayrılış işlemleri tamamlanana kadar geçen süre içerisinde, müdavi hekimin teşhis, tedavi rehabilitasyon hususlarındaki direktifleri dikkate alınarak hasta ve çalışan hakları, güvenliği ve memnuniyeti ilkeleri çerçevesinde sunulan hizmetleri sorumluluğunda olan hemşire ve sağlık sekreterleri arkadaşlarımıza birlikte adaletli ve hoşgörülü çalışma halinde vereceğiz" dedi.

Bayka, "Yeni görevimde de hastanemiz ve hastalarımız için faydalı olmak arzusundayım. Bana bu görevi layık gören il sağlık müdürümüze, hastane yöneticimize ve büyüklerime teşekkür ederim. Silvan halkına ve güzel Silvan'ımıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim