HABER MERKEZİ - Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağlar Kaymakamı Yavuz Güner,  AK Parti İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın ve AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir, Millet Bahçesi ve Newroz Park’ta incelemelerde bulundu.

Yeşil alanlar, dinlenme ve oyun bölümleri, kütüphane, millet kıraathanesi, cami ve spor alanları olmak üzere birçok aktivite için çok amaçlı özellikler barındıran Bağlar Millet Bahçesi’nde sona doğru geliniyor.

Vali Karaloğlu, projenin önemine dikkat çekerek firma yetkililerinden tüm ayrıntıların mutlaka dikkate alınmasını ve projenin en kısa zamanda tamamlanmasını istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük önem verdiği millet bahçesi projelerinin şehirleri beton yığınlarından kurtararak oksijen deposu ve sosyal donatı alanlarına dönüştürmeyi amaçladığını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağlar’ın şehircilik vizyonuna ve vatandaşların yaşam kalitesine büyük etkide bulunacak Bağlar Millet Bahçesi’nin tamamlandığında gencinden yaşlısına kadar toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaçlarına cevap vereceğinin altını çizdi. Beyoğlu, Diyarbakır ve Bağlar’ın geleceğine ışık tutacak projelere verdiği destekten dolayı Vali Karaloğlu’na teşekkür etti.

Vali Karaloğlu,Başkan Beyoğlu ve beraberindekiler daha sonra Newroz  Parkı’nda da incelemelerde bulunarak park alanındaki eksiklerin giderilmesi için yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

Editör: TE Bilişim