Diyarbakır Merkez Bağlar İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bağlar İlçesi Yeniköy mahallesinde bulunan 4 okulun talebi üzerine öğrencilerin geçiş yollarına kilitli parke taşı döşedi.

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Beyaz Tebeşir İlkokulu,Diyarbakır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yeniköy Anadolu Lisesi ve  Güler Şevki Özbek lisesinin bulunduğu yol güzergahlarına  kilitli parke taşı döşedi. Yoldaki olumsuz görüntülerden kurtulan öğrenciler, nezih bir ortama kavuşmanın sevincini yaşadı.

Toprak olan okul yolunun yağışlı havalarda oluşan çamur nedeniyle kullanılamaz hale geldiğini anlatan okul yöneticileri ve velilerin talebi üzerine Bağlar Belediyesi harekete geçti.

Başkan Hüseyin Beyoğlu'nun talimatıyla Fen işleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu okulların bulunduğu geçiş güzergahındaki yola 550 metrekare kilitli parke taşı döşenerek, güzel bir görünüme kavuşturuldu. Okul yöneticileri ve öğrenciler, bu hizmetlerinden dolayı Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.

Okul yoluna döşenen kilit parke sonrası olumsuz ortamdan kurtulan öğrencilerin yüzüne yansıyan mutluluğun her şeye bedel olduğunu ifade eden Başkan Beyoğlu, Türkiye'nin geleceği olan çocukların sağlıklı koşullarda eğitim almasına ayrı bir önem verdiklerini söyledi.

Beyoğlu, "Çocuklarımıza sunacağımız katkı, geleceğimize yaptığımız en önemli yatırımdır. Onların sorunu bizim sorunumuzdur. Bu bilinçle eğitim ve öğretime ayrı bir önem veriyoruz. Göreve geldiğimiz tarihten beri okullarımıza ve çocuklarımıza yönelik her türlü desteği veriyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim