Haber Celal Kuzu

Güneydoğu Ekspres Diyarbakır  - Yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Bağlar Belediyesi bu kez vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarını karşıladığı semt pazarlarında maske ve eldiven dağıtarak vatandaşları salgına karşı uyardı.

Belediye yöneticileri ve zabıta personeli, çalışma kapsamında pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlara maske ve eldiven dağıttı, hijyenik ve steril bir alışveriş için nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Esnafın alınan tedbirlere uyması sevindirdi.

Pazar Esnafı Teşekkür Etti

 Bağlar Belediyesinin gerçekleştirdiği çalışmayı değerli bulduklarını belirten Bağlar 1 Nolu Pazar Derneği Başkanı Barış Taş, "Bağlar 1 nolu semt pazar derneği başkanı Barış Taş, "Başkanımıza bize eldiven ve maske dağıttığı için teşekkür ederiz. Pazarcı arkadaşlarımız genelde belediyenin duyurularını uyarılarına uyuyorlar" dedi.

Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Tutşi, Başkan Hüseyin Beyoğlu'nun talimatı ile gerçekleştirdikleri çalışmaların başarılı bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

"Her Türlü Tedbiri Alıyoruz "

 Tutşi, " Halk sağlığı açısından her türlü çalışmayı yapıyoruz. Pazarlarımızda bugün eldiven ve maske dağıttık. Dezenfekte çalışmalarımızı sokaklarımızda, bankalarda, kamu kurumlarında, sağlık merkezlerimizde sürdürüyoruz. Bu işi  ciddiye alıyoruz Bağlar Belediyesi olarak d bu işin üstesinden geleceğiz. Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu bu konuyla ilgi tedbirleri almamız konusunda bize talimatları verdi. Bu doğrultuda her türlü çalışmayı yapıyoruz " dedi.

Editör: TE Bilişim