Silvan Trafik denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince 2021-2022 eğitim öğretim yılında alınacak tedbirler kapsamında Silvan İlçesindeki 10 okulda 2 bin 339 öğrenciye trafik eğitimi verdi.

Trafik Polis ekiplerince şehrin farklı noktalarında araç sürücülerine ve yaya trafik kuralları hakkında eğitim verilirken, Silvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Silvan Huzur Derneği tarafından öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Silvan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Hilmi Yaman, “Ekiplerimiz tarafında 10 okulda toplam 2 bin 339 öğrenciye trafik eğitimi verildi. Silvan İlçe genelinde tüm okullarımızda trafik eğitimi ve bilgilendirme çalışmaları yürütülecektir. Yine Huzur Derneğimiz tarafında temin edilen kırtasiye malzemelerinde oluşan hediye paketi öğrencilerimize dağıttık. Silvan geçmiş tarihi ile birçok medeniyete beşikli etmiş kadim bir kenttir” dedi.

Silvan Milli Egemenlik Ortak Okulunda verilen trafik eğitimine Silvan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Hilmi Yaman, Milli Eğitim Müdürü Kadri Özdemiral, Milli Eğitim Şube Müdürü Hakan Narlayan, Silvan Huzur Derneği Başkanı Hakan Bakır, trafik polisleri ve öğretmenler katıldı.

Özellikle öğrencilere trafik eğitimi konusunda daha güvenli bir ortam için bu eğitimlere ihtiyacın olduğunu kaydeden Silvan Milli Eğitim Müdürü Kadri Özdemiral, polis ekiplerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim