Yaşanmış gerçek yaşam öykülerin yer aldığı ‘Küllerimden Doğdum’ isimli yüz sayfalık deneme kitabı, İkinci Adam Yayınevi tarafından yayımlanarak kitapseverlerin beğenisine sunuldu.

Çok sayıda kitap satışı yapılan internet sitesinden satışa sunulan ‘Küllerimden Doğdum’, kitapçılarda da raflardaki yerini aldı.

Çiçeği burnunda genç yazar Mürab Burcu Balta, "Yeniden küllerinden doğmak istiyorsan, önce ateşinle yanmayı öğrenmelisin diyerek yola çıktım. İlk kitabım ve bu kitaba başlarken bir aşk romanı olarak yazmayı düşünüyordum fakat hayatımın ilerleyen evrelerinde kitabım yön değiştirdi. Yaşamış olduğum hayatı bir hikaye halinde yazmak istedim.  Ve motivasyon ağırlıklı bir kitap oldu. Amacım öncelikle kendime sonra okuyucularıma ışık vermekti. Bunun heyecanı içerisindeyim." dedi.

1990 yılında Diyarbakır’da doğan Mürab Burcu Balta, eğitimini İstanbul Marmara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Yüksekokulunda tamamladı.

2007 yılından sonra çeşitli sağlık kurumlarında görev alan Balta, Ocak 2021 yılından itibaren İsviçre’nin Lozan kentinde yaşamakta ve Fransızca dil eğitimine devam ediyor. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim