DİYARBAKIR - Esnafların ziyaretini memnuniyetle karşılayan Beyoğlu, “Sakarya Caddemiz için ciddi emek verdik. Valimiz sayın Münir Karaloğlu’nun talimatıyla Büyükşehir Belediyemiz tarafından başlatılan çalışmalar tamamlandığında burası esnafımıza yakışan bir hale gelecek. Bundan sonra da hep beraber burayı daha güzel duruma getireceğiz” dedi.

Günlük ortalama 20-25 bin vatandaşın ziyaret ettiği Diyarbakır’ın günlük ticaretteki kalbi sayılan noktalardan olan Sakarya Caddesi’nde geçtiğimiz aylarda  başlayan Sokak Sağlıklaştırma Ve Cephe Düzenleme Projesi devam ederken, caddede bulunan esnaflar  Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na anlamlı bir ziyarette bulundu.

Başkan Beyoğlu tarafından karşılanan 28 kişilik esnaf heyeti, göreve geldiği tarihten itibaren caddede yaşanan alt yapı ve üst yapı sorunlarının çözümü için çaba gösteren Beyoğlu’na teşekkür ederek bundan sonraki aşamada neler yapılması gerektiği konusunda öneri ve taleplerini kendisine aktardı.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette misafirlerini ilgiyle dinleyen Beyoğlu, proje tamamlandıktan sonra cadde esnafıyla koordineli hareket ederek onların daha sağlıklı koşullarda çalışması için bir düzen oluşturacaklarını kaydetti.

“Esnafımızla beraber güzel bir düzen kuracağız”

Sakarya Caddesi’nin sadece Bağlar’ın değil Diyarbakır’ın ticaretteki can damarı olduğunu belirten Beyoğlu,”Göreve geldikten sonra defalarca burayı ziyaret edip esnafımızla bir araya gelerek taleplerini dinledik,buna göre bir yol haritası oluşturduk. Valimiz sayın Münir Karaloğlu, hem caddemizi ziyaret etti hem de Büyükşehir Belediyemize talimat vererek işlemlerin hızlandırılmasını sağladı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum halkımız ve esnafımız adına. Şu an çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Halkımızın ve esnafımızın ne istediğini, ne hissettiğini çok iyi biliyoruz. Bu anlamlı ziyaret için esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Proje tamamlandıktan sonra inşallah caddemiz hayal edilen hale gelecek. Ama işimiz bitmeyecek. Esnafımızla beraber hareket ederek caddemizin layık olduğu seviyeye gelmesi için bir düzen kuracağız. Bağlar’ımız için ne yapsak azdır. O derece ilçemizi,esnafımızı ve halkımızı önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim