Güneydoğu Ekspres Gazetemizin Yazarı İhsan Yılmaz, ihtiyaç sahibi çocukların gönüllerine dokunacak çalışmalara imza atıyor. bu Kurban Bayramı’nda da yüzlerce ihtiyaç sahibi çocuğun bayramlık dağıtımlarını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Gazeteci İhsan Yılmaz, “Bir çocuğun yüzündeki tebessümdür amacımız o tebessümün rengine boyanmak, çalışmalarımıza omuz vermek için dostlarımızı ve kardeşlerimizi bekliyoruz. Sizleri gönüllü olmaya davet ediyoruz.Malabadi Gazetesi olarak bu bayramda da çocuklarımız için bayramlıklarımızı seçerek ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırıyoruz. Onların sevinçlerine ortak oluyoruz. Bu kurban  Bayramı’nda yetim giydirme projesinde çocuklarımızı giydirdik. Güzel hikayeler edindik” dedi.

“Bayramlar bayram tadında geçsin istiyoruz”

Yılmaz, "Küçük çocuklarımız bayramlıklarını gördüklerinde çok sevindiler. Ve bayramlıklarıyla beraber uyuyan çocuklarımız var. Çocukların  gözlerindeki o mutluluk bizi çok duygulandırdı. Çocukların bu mutluluğu bize bayram oldu. Bizde bayramlar bayramda tadında geçsin. Çocuklarımız mahzun çocuklarımız evlerine saklamasın istiyoruz. Çünkü bayramın rengi çocukların neşesiyle ortaya çıkıyor. Çocuklarımız için mazlum çocuklarımız için bu çalışmalarımızı arttırabilmek için siz değerli desteklerimizin desteğini bekliyoruz. Bayram çocuklar güzel. Evine saklanan mahzun çocuklar kalsın istemiyoruz. Bayramın rengi çocukların neşesiyle birlikte. Bu bağlamda siz değerli destekçilerimiz desteğiyle beraber bu bayramda paylaşım ve çalışmalarımızı artırabilmek için sizlerin desteğiyle devam etmek istiyoruz. Hayırlı bayramlar diliyorum” Açıklamasında bulundu.

"Kampanyamı her yıl devam edecektir"

Yılmaz, “Her yıl Ramazan ve Kurban bayramında bireysel olarak organize ettiğimiz "Bir yetim çocuğu da sen giydir" kampanyası çerçevesinde gerek Ramazan Bayramı’nda, gerek Kurban bayramlarında Silvanlı çocuklara desteklerini esirgemeyen tüm dostlara şimdiden teşekkür ederiz. 2015 yılında başlatmış olduğumuz bu kampanyamız her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı'nda devam edecektir " ifadesinde bulundu.

Editör: TE Bilişim