Mahalle ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlara kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mahalle muhtarları ve vatandaşlara da SMS yoluyla çağrıda bulunuyor.

Beyoğlu, SMS mesajlarında şöyle dedi:

"Kıymetli vatandaşlarımız, koronavirüse karşı Artan vaka sayılarımız tedbirlere uyumamız gerektiğini hatırlatıyor. Virüse karşı yürüttüğümüz mücadelede, maske takarak ve sosyal mesafeye uyarak birbirimizi virüsten koruyalım" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye'nin pandemi sürecinde elde ettiği başarı ve kazanımların heba edilmesini istemediklerini vurgulayan Beyoğlu,fiziki mesafe ve maske kullanımı gibi hassas konularda taviz verilmemesi gerektiğini anlattı. "Düğün, taziye, nişan, sünnet , mevlid ve toplu yemekler gibi hastalığın bulaşma riski yüksek olan etkinliklere katılmayalım " diyen Beyoğlu, bu zorlu sürecin ancak vatandaşların sağduyusu ve tedbirlere riayet etmesiyle aşılacağını sözlerine ekledi.

Beyoğlu, semt pazarları başta olmak üzere vatandaşların bulunduğu toplu alanlarda daha fazla denetim yapılması için de belediye ekiplerine talimat verdi.

Sosyal medya ve yazılı basın yoluyla da bilgilendirme ve uyarıları artıran Beyoğlu, pandemi sürecinin başlamasıyla start verdikleri sezenfekte faaliyetlerinin artırılması için de temizlik müdürlüğüne yeni talimatlar verdi.

Editör: TE Bilişim