Pandemi koşullarına uygun olarak  önlemleri alarak 400 bin nüfuslu ilçede gönül seferberliğine çıkan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte çıkarma yaptığı Mevlana Halit Mahallesi’nde iki acı tablo ile karşılaştı. Beyaz eşya ve elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında evleri yanarak kullanılamaz hale gelen Özonur ve Boncuk ailelerinin yaşadığı dram karşısında derin üzüntü yaşayan Beyoğlu, ev sahiplerinden bilgi aldıktan sonra yaraların sarılması için çalışma başlatılmasını sağladı.

Yanan evin aile reislerinden Şehmus Özonur, 6 kişilik bir aile olarak başlarını sokabildikleri tek yuvalarının bu hale gelmesiyle hayatlarının şokunu yaşadıklarını ifade ederek,”Karşımızda belediye başkanımızı görünce büyük sevinç yaşadık. Mağduriyetimizin giderilmesi için gerekli desteği sağladı. Allah kendisinden razı olsun. Bu davranışı inşallah herkese örnek olur” dedi.

Boncuk ailesinin mensupları da yaşadıkları mağduriyetin ardında destek eli uzatarak yanlarında olan Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti.

Yerelde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın temsilcileri olduklarının altını çizen Başkan Beyoğlu,”Halkın içinden gelen, halkın sorunlarıyla dertlenen bir liderimiz var. Biz de kendisini en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın gönül selamını iletip vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmiş oluyoruz. Şunu biliniz ki ilçemizde yaşananlardan ve vatandaşlarımızın sorunlarından haberimiz oluyor. Hem çözüm üretiyoruz, hem ilgili yerlere iletiyoruz.  Vatandaşlarımız da daha önce alışık olmadıkları bu güzel tablodan memnun kalıyor” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim