Hem gündüz hem gece çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonunda sokakların estetik görünüm açısından modernize edilmesi amaçlanıyor.

Diyarbakır’da Büyükşehir Belediyesi ve Bağlar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen restorasyonla genişletilerek alt yapısı ve üst yapısı yenilenen günlük ticaretin merkezi Sakarya Caddesi’nin bu kez bağlantı yolları gözden geçiriliyor.

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla başlatılan yenileme çalışmalarında belediye ekipleri yoğun bir program uygulayarak 5 Nisan Mahallesi ile Sakarya Caddesi’ni bağlayan sokakların alt yapısını baştan aşağı yeniliyor. İlçe tarihinde ilk kez gerçekleştirilen çalışmalarla ara sokak,cadde ve kaldırımların vatandaşların geçişi için elverişli hale getirilmesi amaçlanıyor.

Daha önce bu bölgeyi ziyaret ederek yapılacak çalışmalar hakkında esnaflardan ve vatandaşlardan görüş alan Başkan Beyoğlu’nun kısa sürede tamamlanmasını istediği çalışmaların hafta sonuna kadar bitirilerek yenilenen sokak ve kaldırımların hizmete hazır hale getirileceği kaydedildi.

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ayrıca 5 Nisan Mahallesi’nin uzun yıllardır hizmet alamayan ve vatandaşların şikayetine konu olan bölgelerinde de alt yapı ve üst yapı yenileme çalışmaları yürütüyor.

Editör: TE Bilişim