Yenişehir ilçesinde ikamet eden dar gelirli ve yoksul vatandaşlar, Yanıbaşınızdayız Projesi kapsamında Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Diyanet Vakfı Yenişehir Şubesi iş birliğinde ilçede açılan  Sosyal Market'ten ihtiyaçları olan çocuk giyim, kırtasiye ve gıda ürünlerini ücretsiz olarak temin ediyorlar.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla Yenişehir ilçesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşların zaruri ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına Yanıbaşınızdayız Projesi kapsamında Sosyal Market Projesi’ni hayata geçirdiklerini belirten Yenişehir Kaymakamı ve Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Beşikci, "Bizler uzun yıllardır başta Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, İçişleri Bakanımız, Çevre ve Şehircilik Bakanımız, ilgili Bakanlarımız ve Milletvekillerimizin desteğiyle Diyarbakır’ımızı  Türkiye ortalamasına yakışır bir hâle getirdiğimize inanıyorum. En azından bu yolda çok ciddi gayretler ve mücadeleler sarf ettik” dedi.

CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

Diyarbakır’ın Türkiye’nin en güzel kentlerinden biri olması adına canla başla çalıştıklarını anlatan Başkan Beşikci, “Halkımızın bize emaneti olan kaynakları büyük bir özveri ile Cenabı Allah’ın emaneti bilerek çalıştık, çabaladık, eksiğimizle kusurumuzla güzel noktalara gelmek adına büyük gayretler sarf ettik. 2022 yılından itibaren Yenişehir Belediyesi olarak Yenişehir ilçemizde Temel Belediyecilik hizmetleri ve Sosyal Belediyecilik alanında önemli aşamalar kaydettik. İlçemizde Yanıbaşınızdayızmottosuyla ve Sosyal Belediyecilik anlayışımızla 13 kalemde sosyal desteklerimiz oldu. Bu kapsamda da Sosyal Marketimizi açarak hemşehrilerimize temel insani değerlere uygun bir şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz. Zamanla bu market sayımızı da 3’e çıkaracağız’’ diye konuştu.

Sosyal Market'ten ücretsiz alışveriş yapabileceklerini belirten Başkan Beşikci, "Sosyal Market'ten ücretsiz alışveriş yapabilmeleri için ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin adına tanımlanmış Sosyal Kartlarımızı teslim ettik. Kart sahipleri her ay belli bir krediye sahip kartları ile çocuk giyim, kırtasiye ve gıda ürünlerinden dilediklerini ücretsiz alabilecekler. Marketteki ürünlerimiz azaldıkça Lojistik Destek Merkezimizden temin edilerek, yeri doldurulacaktır. Sosyal Marketimizde yaptığımız desteklerimize zamanla yenilerini ekleyeceğiz. Bu vesileyle Sosyal Marketimizin Diyarbakır’ımıza, Yenişehir’imize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bizleri bu süreçte hiçbir zaman yalnız bırakmayan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, siyasi partilerin kıymetli temsilcilerine, vekillerimize ve mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah’’ dedi.

Editör: TE Bilişim