DİYARBAKIR - Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci'nin talimatları ile yürütülen Yaşlı Destek Programı (YADES) projesi kapsamında, ilçede Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 65 yaş ve üzeri vatandaşlara Sosyal Taksi Hizmeti veriliyor.

Yenişehir ilçesinde Sosyal Taksiler ile şimdiye kadar 1000 vatandaşa hizmet verildiğini belirten Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci,  ‘’Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde başlatmış olduğumuz Yaşlı Destek Programımız olan YADES Projemiz ile ilçemizde yalnız yaşayan, engelli ve 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın Banka, Hastane ve Kamu Kurum ve Kuruluşlara ulaşımlarını Sosyal Taksilerimizle ücretsiz sağlıyoruz.’’ dedi.

Başkan Beşikci, Vatandaşların ihtiyaçları dâhilinde ekiplerimizi arayarak randevu oluşturduğunu anlatarak, “Belirlenen gün ve saatte Sosyal Taksilerimiz ile hemşehrilerimizi evlerinden alarak istedikleri kamu kurumlarına ulaştırıyoruz. Kurumda işleri bitene kadar da bekleyip tekrar evlerine bırakıyoruz. Aynı zamanda yine vatandaşlarımıza evde ücretsiz doktor muayenesi, sağlık hizmeti, enjeksiyon, pansuman, hasta bakımı, kuaför ve berber hizmeti de sunuyoruz.  4 adet elektrikli çevre dostu Sosyal Taksilerimizle verdiğimiz bu hizmetimizden şimdiye kadar 1000 vatandaşımız faydalandı. Bu durum hem onları hem de Sosyal Belediyeciliğin gereğini yerine getiren bizleri gayet mutlu etmektedir” ifadelerinde bulundu.

Editör: TE Bilişim