Diyarbakır’ın Merkez Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, hafta sonu kısıtlamasında mahalleleri gezerek vatandaşların taleplerini dinledi.

Her fırsatta vatandaşları evlerinde ve mahallelerinde ziyaret etmeye büyük özen gösterdiğini belirten Beşikci, kısıtlama günlerinde sosyal belediyecilik hizmetlerini sürdürerek ihtiyaç sahibi vatandaşların taleplerini karşıladıklarını söyledi.

Benusen mahallesini ev ev gezerek mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vetkili Murat Beşikci, Pandemi nedeniyle zor günler yaşayan vatandaşlarımıza Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Belediyemiz ve Kaymakamlığımız, ekipleri kimsesi olmayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile ihtiyaç sahibi ailelerimizin yardımına koşarak tüm ihtiyaçlarını evlerine götürmektedir.

Dünyayı ve ülkemizi etkileyen salgın nedeniyle vatandaşlara çağrıda da bulunan Beşikci, “Siz zorunlu olmadıkça evlerinizden çıkmayın. Belediye ekiplerimiz sahada sizlerin sağlığı için gece gündüz vatandaşlarımıza daha iyi hizmetler sunmak için çalışmaya gayretle devam ediyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim