Toplam 870 metre uzunluk ve 39 metre genişlikten oluşan, üç ayrı sokağı birleştiren yolun açılmasından sonra kaldırım, yürüyüş yolu ve yeşil alan çalışmalarına başlandı. Kaldırım ve yürüyüş güzergahının tamamlanmasından sonra çevrede yapılacak yeşil alanlarla 1156,1152/1 ve 1152/2 numaralı sokakların modern bir yaşam alanı haline getirilmesi amaçlanıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen sokak sağlıklaştırma çalışmalarını inceleyerek talimatlar veren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bugüne kadar hayata geçirdikleri çalışmalarla ilçenin uzun vadeli ulaşım, alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözüme kavuşturduklarının altını çizdi. “Biz temeli oluşturduk. Bundan sonrası daha rahat olacak” diyen Beyoğlu, belediyenin kaynaklarını doğru kullanarak gerçekleştirdikleri çalışmalarla vatandaşların yaşamını kolaylaştırdıklarını ifade etti.

Beyoğlu, devam eden çalışmaları inceledikten sonra aynı bölgede esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunarak kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesi için belediyenin ilgili birimleri üzerinden bu işin takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim