Vali Ali İhsan Su, “İşimiz vatandaşımıza hizmet sunmaktır. Biz şuna inanıyoruz. Halka hizmet hakka hizmettir. Sizin rızanızı, gönül hoşnutluğunu almamız Allah'ın rızasına vesile olacaktır. Sadece yol ile değil bunun dışında parklarla, gençlik merkezleriyle, spor salonları ile kadınlarımıza, gençlerimize, vatandaşımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Özekli’ye otobüs seferi müjdesi

Diyarbakır ile Özekli mahallesi arasında Büyükşehir Belediyesi otobüsünün seferlere başlayacağını belirten Vali Su, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi ise, uzun yıllardır sorun olan Özekli mahallesi yolunu çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Yeni yapılan yolun sadece Özekli- Küçükakören arasını birbirine bağlamadığını 5 bin kişiyi olumlu etkilediğini ve Kocaköy ilçesinin tamamının ulaşımını rahatlatan bir yol olduğunu belirtti.

Kentin her bölgesinin önemli olduğunu kaydeden Çiftçi, şunları aktardı:

“İnsanlarımız güzel şeyleri hak ediyor, her yerde hak ediyor. Burada biraz daha fazla hak ediyor. Ben bu yolun hem Özekli’mize hem de Küçükakören’e, civardaki tüm mahallelere hayırlı olmasını diliyorum.”

Açılışın ardından Vali Su, Özekli mahallesinde vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Programa AK Parti MKYK üyesi Suna Kepolu Ataman ve Alaattin Parlak, Abdurrahman Kurt, Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu katıldı. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim