Haber/ Ercan AKKAR

Güneydoğu Ekspres- Beşiktaş taraftarlarının oluşturduğu Diyarbakır Kartalları üyeleri, 2-8 Kasım ‘Lösemili Çocuklar Haftası’ nedeniyle bir video hazırladı. Taraftarların çekip oynadığı video, sosyal medya da büyük beğeni gördü.

Diyarbakır Kartalları Grubu, Lösemiye dikkat çekmek için bir video paylaştı. Dernek üyelerinin oynadığı video, Diyarbakır’ın tarihi mekanlarında çekildi. Vidoda Lösemili çocuklara dikkat çeken taraftarlar, vatandaşları yardıma davet etti.  

Videoda oynayan bir taraftarlar, On Gözlü Köprü’de, ‘Güçlü insanlar mutlu görünürler, mutsuz olsalar bile’ , Keçi Burcu’ndaki  taraftar, ‘Güçlü insanlar gülümserler canları yansa bile’,  Diyarbakır Surları’ndaki taraftar, ‘Güçlü insanlar umursamazlar, umursamaları gerekse bile’, Hasan Paşa Hanı’ndaki taraftar, ‘Güçlü insanlar affederler, affetmek istemeseler de’, Dört Ayaklı Minare’nin altındaki taraftar, ‘Güçlü insanlar pes etmezler, yorgun olsalar bile’, Hz. Süleyman Camisi’ndeki iki taraftar, ‘Ve güçlü  insanlar kırılmamış gibi yaparlar, paramparça olsalar bile’, Yedi Kardeş Burcu’ndaki taraftar, ‘Sizde var mısınız güçlü olmaya’ derken, Hevsel Bahçeleri’ndeki iki taraftar ise, ‘Kanser denen şey kahkahalarımla baş edemedi ve kazanan ben oldum’, Ulu Cami’deki taraftar da, ‘Umudunuzu yitirmeyin, güneş battığında yıldızlar çıkar’ ve de  son olarak video da oynayan tüm taraftarlar Şeyh Said Meydanı’nda ‘Kanser mi o da neymiş biz onu gülümsememizle yendik, maskeme değil gözlerime bak, kardeşlerimiz için bir bağışta da sen bulun’ derken, video ‘Lösemi değil, iyilik bulaşır’ yazısıyla video sonlandı.

Editör: TE Bilişim