Diyarbakır Merkez Bağlar İlçe Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetler toplumun değişik kesimlerinden ve vatandaşlardan takdir kazanmaya devam ediyor. Belediyenin bazalt taşından ürettiği kaliteli ve uzun ömürlü asfalt ile uzun yıllardır asfaltlanmayan bölgelerde asfaltlama çalışması yaparak yolları kullanışlı hale getirmesi hem esnafın hem de vatandaşların yüzünü güldürüyor.

Keresteciler Ve Direkçiler Odası Başkanı Abdullatif Aykul, uzun yıllar sonra ilk kez bölgelerinde bu kadar önemli hizmete şahit olduklarına dikkat çekerek Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu için teşekkür pankartı astı.

Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadelede hayata geçirilen normalleşme adımları kapsamında aylar sonra kapılarını vatandaşlara açan Ninova Alış Veriş Merkezi yönetimi de çevrede yapılan yol yapım, bakım ve asfaltlama hizmetleri nedeniyle Başkan Beyoğlu’na plaket takdim etti.

Başkan Beyoğlu’na açılış sırasında plaketi takdim eden Ninova AVM yatırımcısı Süleyman Kalender, belediyenin hizmetinden memnun kaldıklarını söyledi.

Başkan Beyoğlu da millete hizmet etmeyi görev ve sorumluluk olarak bilip bundan mutluluk duyduklarını ifade ederek gösterilen teveccüh nedeniyle keresteciler ve direkçiler esnafı ile Ninova AVM yönetimine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim