Bağlar Belediyesi Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na bir destekte MHP Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından geldi. MHP İl Başkanı Cihan Kayaalp, beraberindeki parti yöneticileriyle Beyoğlu’nu makamında ziyaret ederek, saldırıyı en sert ifadelerle kınadı.

Kayaalp, Başkan Beyoğlu’nun vatandaşlarla bir araya gelmesi iç içe olması bölücülerin korku ve kaos yaşatma gibi girişimlerde bulunduklarını kaydetti.

“Başkanımıza destek olmak için geldik”

 Başkan Kayaalp, “Bağlar halkına ait olan, Bağlar Belediyesi’ne kayıtlı olan çöp taşıma aracı, terör örgütü mensuplarınca durdurulup yakıldı. Bundan dolayı Bağlar Belediye Başkanımıza destek ve moral vermek için geldik. Kendisinin gösterdiği, çaba, çalışma, halkın arasında oluşu, özellikle bölücü kesimi çok rahatsız ediyor. Tabi bu rahatsızlıktan dolayı bir şeyler yapmaya korku ve kaos yapma çalışıyorlar. Bunun için Bağlar halkına ait olan bir çöp kamyonu yaktılar. Biz aslında Belediye Başkanımızın şahsına da Bağlar halkına geçmiş olsuna geldik. Desteklerimizi sunduk, inşallah sonuna kadar yanlarında olarak destekleyeceğiz. Her şey düzgün yapıldığı sürece sonuna kadar yanların da olacağız” dedi.

Başkan Beyoğlu’na Türk Bayrağı Hediye Etti

Başkan Beyoğlu, vatandaşların olayı kınadıklarını ve tek yürek olarak o gece olay yerinde kendilerini yalnız bırakmadıklarını aktardı. Beyoğlu, “Bu anlamlı ziyaret nedeniyle sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu tür destekler bizi gururlandırıyor. Milletimiz de olayın ilk anından itibaren vakur bir duruş sergileyerek kendi belediyesine sahip çıktı. Herkesten Allah razı olsun. Yolumuza çok daha güçlü ve kararlı bir şekilde devam edeceğiz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim