Ortak çalışma, Bağlar Belediyesi’nin ev sahipliğinde Büyükşehir Belediyesi, Bağlar Kaymakamlığı, Emniyet Müdürlüğü ve  İlçe Tarım  Müdürlüğü ekiplerinin koordineli  mücadelesiyle gerçekleştirildi. Belediyenin zabıta ekipleri, titiz bir çalışma ile kaçak hayvan satışı ve kesimi yapılan noktaları kaldırdı, ardında da bölgeye gelen iş makinaları çevreye rahatsızlık vererek görüntü kirliliği oluşturan yapıları temizledi.

Alanın yıllar sonra temizlenmesi sevindirdi

Bağlar Belediyesi’nin diğer kurumlarla koordineli olarak gerçekleştirdiği temizleme çalışmalarının başarılı olması yıllardır bu alandaki görüntü kirliliğinden şikayetçi olan çevredeki vatandaşları ve yakınlarının kabrini ziyaret eden vatandaşları sevindirdi. Vatandaşlar, yapılan başarılı çalışmalardan dolayı belediye ekiplerine teşekkür etti.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, göreve geldikleri günden bu yana kente hizmet etmek için ilgili tüm kurumlarla uyumlu ve koordineli çalışmaya özen gösterdiklerini dile getirerek, görüntü kirliliğinden kurtarılan Yeniköy Mezarlığı çevresindeki alanı vatandaşların faydalanabileceği bir yaşam alanına dönüştürmeyi planladıklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim