Yenişehir ilçe Belediyesi bando takımı, yeni tip korona virüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ve 10 Mayıs Anneler günü nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlar için konser verdi.

Yenişehir ilçesi Toplu Konut semtinde Bando ekibince hazırlanan ‘’Yenişehir Evde Kal’’ parçası ile eyvan grubu sahne aldı. Evde kal şarkısıyla başlanan konser Kur’an tilaveti ve ilahiler ile devam etti.

Toplu konut semtinde oturan vatandaşlar ise balkonlarına çıkarak Yenişehir ilçe Belediyesi Bando ekibi ve Eyvan grubunun okuduğu eserlere eşlik ederek alkışlarla destek verdiler.

Yaklaşık 2 saat devam eden ve havadan da görüntülenen konser, ilahiler ve Diyarbakır türküleri ile son buldu.

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, hem birlik ve beraberliği arttırmak hem de vatandaşlara moral vermek için bu tür etkinlikleri düzenlediklerini belirterek, “Yenişehir İlçemizde bir fark oluşturarak, Ramazan ayı münasebetiyle iftarın ardından Kur’anı Kerim tilaveti, İlahi ve vatandaşlarımızın çok sevdikleri belediye eyvan grubumuzu ve bando ekibimizi ayaklarına kadar getirme gayesindeyiz. Birlik ve beraberliğimizi arttırarak vatandaşlarımıza moral vermek için bu ve benzeri etkinliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Yeter ki vatandaşlarımız evlerinde huzurlu bir şekilde kalsınlar” dedi.

Editör: TE Bilişim