Haber Celal Kuzu

Güneydoğu Ekspres - Diyarbakır Merkez Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,2019 yılının son ve 2020 yılının ilk saatlerinde sokaklardaydı.

Eşi Dürdane Beyoğlu ve AK Parti Bağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatime Alakuş ile birlikte Körhat, Fatih, Muradiye, Mevlana Halit ve Şeyh Şamil mahallerinde önce esnafları ziyaret eden Başkan Beyoğlu, ardında da yoksul ve dar gelirli ailelerin kapılarını çalarak sorun ve taleplerini dinleyerek moral verdi.

Yetim çocukları sevindirdi

Ev ziyaretleri sırasında geceye damga vuran olay, yetim çocukları olan aileye gerçekleştirilen ziyaret oldu. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Beyoğlu, çeşitli hediyeler takdim ederek yetimlerin yüzünü güldürdü.

Ziyaretler sırasında vatandaşlarla sıcak ve samimi diyaloglar yaşanırken, Başkan Beyoğlu yeni yılda da vatandaşlarla bir araya gelerek gönül belediyeciliğine devam edeceklerini söyledi.

Beyoğlu,"Vatandaşlarımızla bir araya gelip onlarla dertlenmeyi yaşam biçimi haline getirdik.Samimiyet,gayret ve tevazü bizim olmazsa olmazlarımızdandır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki bu kutlu hizmet  mücadelesinde hizmet, sosyal ve gönül belediyeciliğini bir arada yürütmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim