Bu eğitim ve öğretim yılının başında hayata geçirmiş olduğu tam donanımlı eğitim merkezi ile ilçede bulunan 500’e yakın dar gelirli üniversite adayı öğrencilere ücretsiz TYT-AYT kursu vererek bu alanda örnek bir model oluşturan Bağlar Belediyesi, bu kez  ekonomik açıdan mağdur olan öğrencilere giysi yardımı yapmaya başladı.

Anlamlı bir proje

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından tespit edilen 6 binden fazla öğrenciye Bağlar Belediyesi, kışlık giysi yardımında bulunarak anlamlı bir sosyal dayanışma projesine imza attı.

Proje kapsamında Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Yahya Kemal Bayatlı İlkokulu’nda sınıfları gezip  kendi elleriyle öğrencilere giysileri takdim ederek çocukların yüzünü güldürdü.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Erdoğan ile birlikte sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Başkan Beyoğlu, tek tek ilgilendiği çocuklardan okuyup vatana ve millet faydalı bireyler olmalarını istedi.

Desteğe devam

“Bir çocuğun mutlu olması tüm insanlığın mutlu olması anlamına gelir. Bizim anlayışımızda bu var ve bu düşünce ile ilçemizde bulunan 6 bin dar gelirli öğrencimize bu desteği sunacağız”  diyerek sözlerine devam  Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük önem verdiği eğitim seferberliği amacına ve ruhuna uygun olarak eğitim hizmetlerine katkıda bulunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim