Nermin ZENGİN

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumali Atilla’nın eşi Lütfiye Atilla ve Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun eşi Ayşe Güzeloğlu, Kayapınar İlçesi Fırat Mahallesi’nde bulunan 7’nolu Aile Destek Merkezi’ni ziyaret etti. Atilla ve Güzeloğlu, katıldıkları kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını takdim ettiler. Atilla ve Güzeloğlu’na Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Ayşe Handan Eker ile Aile Destek Merkezi Genel Koordinatörü Nezihe Kent eşlik etti.

Aile Destek Merkezi yetkilileri tarafından karşılanan Atilla ve Güzeloğlu, merkezi gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Atilla ve Güzeloğlu, merkezdeki 80 kurstan faydalanan ve başarıyla tamamlayan 1158 kursiyere sertifikalarını takdim ederek çalışmalarında başarılar dilediler. Atilla ve Güzeloğlu, merkezdeki eğitmenleri de emeklerinden dolayı kutlayarak Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kahve değirmenlerini hediye ettiler.

Atilla ve Güzeloğlu, merkezde okul öncesi eğitimin verildiği kreşi de ziyaret ederek çocuklarla yakından ilgilendiler, dersleri hakkında eğitmenlerinden bilgi aldılar.

Editör: TE Bilişim