Sedat IRMAK

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, İl Yönetimiyle birlikte Diyarbakır’ın Hani ve Eğil ilçesinde, 31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli idareler seçiminde Ak Parti’nin aday adaylarıyla bir araya geldi.

 

“Hepiniz değerlisiniz”

İl Başkanı Süleyman Serdar Budak " bu davanın sevdalısı olarak, birlik ve beraberlik içeresinde, aday kim olursa olsun  Onunla birlikte güç birliği yapacağız. Darılmadan  kırılmadan ve Gücenmeden  içinizden biri  Aday olacak. Hepiniz değerlisiniz. Bunun için görev verilecek kardeşimizin  etrafında yekvücut  hareket edeceğiz” dedi

 

İl Başkanı Budak daha sonra Eğil'e geçerek, burada aday adaylarıyla bir araya geldi.

 

“Ev ev gezip hizmetleri anlatmamız lazım”

Budak, burada aday adaylarına hitaben yaptığı açıklamada, “Parti ve şahsım olarak sizlerden bir ricam var. Bu süreç belli olduktan sonra aynı  bu şekil bir arada dört koldan sarılarak, AK Parti davasında çalışacağız. Her birinizi bizin için adaysınız. Yerel Seçimler bizim için her oy çok önem arz ediyor. Bunun için  herkes gönüllerdeki  parti ruhunu tazelemek için hiç yılmadan ve yorulmadan, ev ev gezip hizmetleri anlatmamız lazım” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim