Celal KUZU

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Bağlar ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Atilla, Bağcılar Mahallesi’nde Körükçü ailesinin misafiri oldu. Vatandaşlarla çay içip sohbet eden Atilla, görüşleri dinledi. Atilla daha sonra Fatih Mahallesi’nde Altun ailesinin evini ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi'nin projelerinin vatandaşlarla istişare eden Atilla, sorunları ve talepleri dinledi. Ardından Kaynartepe Mahallesi’ne geçen Atilla, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kaynartepe Mahallesi’nde vatandaşların evine konuk alan Atilla, görüşleri dinledi.

 

Şehrin gelişmesi için Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun çaba sarf ettiğini belirten Atilla, "Belediyenin her projesini yaparken gece geç saatlere kadar şantiye şefi gibi işlerimizin başında durduk. En iyi hizmeti hemşehrilerimize sunmak için hiçbir şeyden kaçınmadık. Fedekarca ve severek hemşehrilerimizin iyiliği için çalışıyoruz. Kadim şehrimizi güzelleştiren her proje için hemşerilerimize danışıyoruz" dedi.

Vatandaşlar ise Atilla'ya çalışmalar için teşekkür ederek, "Akşam saatlerinde bile Cumali Başkanımız sürekli bizlerin yanında yer alıyor. Görüşlerimizi dinleyerek sorunlarımıza çözüm oluyor" dedi.

Editör: TE Bilişim