Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Cumali Atilla, Sur ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.Çarıklı mahallesinde esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Atilla, kıraathanede vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

 

Esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Atilla, sorunların çözümü için belediyenin ilgili birimlerine talimat verdi. Ardından Kırmasırt Mahallesi'ne geçen Atilla, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili istişarede bulundu.

Akşam ise Cevat Paşa Mahallesi'nde vatandaşalrı ziyaret eden Atilla, İçten ailesinin evine konuk oldu. Vatandaşlarla çay içip sohbet eden Atilla, belediyenin her yerde çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Daha sonra Saray Kapı Hazreti Süleyman Caddesi'nde esnafa hayırlı işler dileyen Atilla, çay ocağında vatandaşalrla çay içti, görüşleri dinledi.

Belediyenin projelerini istişarelerle oluşturduklarını vurgulayan Atilla, "Hemşehrilerimizin refahını arttıracak projeler yapıyoruz. Hemşehrilerimizle yaptığımız görüşmelerde beklentilerini öğreniyoruz. Şehrimize nasıl faydalı oluruz diye görüş alışverişinde bulunuyoruz. Halk odaklı belediyecilik kapsamında hemşehrilerimizin fikirlerine sürekli başvuruyoruz. Bu da çalışmalarımızı daha verimli kılıyor." dedi.

Mahalle sakinleri ise Atilla'ya ilettikleri sorunların anında çözüldüğünü belirterek teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim