Celal KUZU

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Yenişehir ilçesine bağlı Fabrika Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Atilla, Büyükşehir Belediyesi’nin tamamlanan ve devam eden çalışmalarını anlattı.

Büyükşehir Belediyesi'nin projelerinin devam ettiğini belirten Atilla, "Büyükşehir Belediyemiz 1042 mahalleden sorumludur. Her mahallede alt yapıdan üst yapıya hizmet için çalışıyoruz. Hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layıktır. Sorumluluk alanımız geniş olmasına rağmen hemşehrilerimizin taleplerini yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şehrimizin her mahallesine en iyi hizmeti sunmaya gayret ediyoruz." dedi.

Atilla’dan ÖĞ-DER’e ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali ardından Atilla, Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Diyarbakır Şube Başkanı Mahmut Özdemir ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Görüşmede Diyarbakır'a yürütülen çalışmalarla ilgili istişarede bulunuldu. Ziyaret için Özdemir, Başkan Atilla'ya teşekkür ederken Başkan Atilla ise Özdemir'e çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim