Celal KUZU

Seyrantepe Gürdoğan Mahallesi'nde vatandaşları ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, "Şehrimizin her noktası bizim için çok önemlidir." dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Yenişehir ilçesine bağlı Seyrantepe Gürdoğan Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Karabulut Ailesi'ne konuk olan Atilla, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili istişarede bulundu.

Diyarbakır'a hizmet etmekten onur duyduklarını belirten Atilla, şöyle konuştu: "Gece gündüz demeden kadim şehir Diyarbakır için çalışıyoruz. Şehrimizin her noktası bizim için çok önemlidir. Hemşehrilerimizle sürekli iç içeyiz. Sokakta karşılaştığımız her ferdin görüşünü dikkate alıyor, ona göre çalışıyoruz. Yaptığımız projelerle şehrimizin çıtasını yükseltmek için gayret ediyoruz. Her hizmetimizi hemşehrilerimizin mutluluğu için yapıyoruz."

Vatandaşlar ise Atilla'ya yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür ederek, "Bizi gönülden dinliyorsunuz. Her vatandaşa samimi yaklaşımınız ve çalışma azminiz, sorunlara kalıcı çözümler getiriyor. Hizmetleriniz için minnettarız" diye konuştu.

Atilla pazar esnafıyla bir araya geldi

Atilla, Yenişehir ilçesi Ofis Semt Pazarında da esnafa hayırlı işler diledi. Pazarı gezen Atilla, esnafın ve vatandaşların görüşlerini dinledi. Atilla esnafın sorunlarının çözülmesi için Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili birimlerine talimat verdi.

Büyükşehir Belediyesi'nin her alanda çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Atilla, "Büyükşehir Belediyesi olarak hem pazarcılarımıza hem de hemşehrilerimize güvenli ve huzurlu alışveriş ortamı sağlamak için çalışıyoruz. Hemşehrilerimize kaliteli hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. Hemşehrilerimizin görüşleri doğrultusunda yaptığımız çalışmalar devam ediyor." dedi.

Atilla'dan Oto Galericiler Sitesi'ne ziyaret

Atilla, daha sonrasında ise Yenişehir ilçesi Oto Galericiler Sitesinde esnafların görüş ve taleplerini dinledi.

Atilla, Yenişehir ilçesinde yer alan Oto Galericiler Sitesini ziyaret etti. Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Atilla, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını anlattı.

Esnafın iş yapmasına katkı sunacak projeler geliştirdiklerini belirten Atilla, "Büyükşehir Belediyesi olarak sürekli esnafımızın yanındayız. Farklı çalışmalarımızla esnafımızın iş yapmasına destek oluyoruz. Esnafın her sorunuyla yakından ilgileniyoruz, çözüm için esnafımızla sürekli istişarede bulunuyoruz." dedi.

Esnaflar ise Atilla'ya çalışmalar için teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim