Nermin ZENGİN

Ticari taksi şoförleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla ile çay içip sohbet etti. Şehrin farklı yerlerinde görev yapan ticari taksi şoförleri, sosyal medya üzerinden Atilla ile iletişime geçerek çay davetinde bulundu. Atilla da sosyal medya hesabı üzerinden taksicilerle iletişime geçip davetlerini kırmayarak konukları oldu. Diyarbakır Stadyumu önünde buluşan ticari taksi şoförleri Atilla'yı yeşil ve kırmızı renkli meşalelerle karşıladı. "Diyarbakır Güzelse Sebebi Sensin Cumali Atilla, İsteyince Oluyor, Diyarbakır Taksiciler Grubu" afişleri açan taksiciler, "Diyarbakır'ımızın 2. Gaffar Babası Bu Halk Seninle Gurur Duyuyor" şeklinde tezahüratta bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım projesini taksicilerle istişare eden Başkan Atilla, "Şehrimiz her geçen gün daha da büyüyor. Bu nedenle ulaşım ağımız genişliyor. Ticari taksi şoförlerinin görüşlerini önemsiyoruz. Bu şehirde toplu taşıma araçlarında görev yapan tüm şoför kardeşlerimiz, şehrimizde önemli bir görevi ifa ediyor" dedi.

"Mahallelerimizin alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözüyoruz"

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Kayapınar ilçesine bağlı mahallelerde sorun ve taleplerini dinledi. Cumhuriyet Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Atilla, kıraathanede çay içip sohbet etti. Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını istişare eden Atilla, her mahallenin sorunlarını çözmek için çalıştıklarını söyledi. Atilla daha sonra Durulmuş mahallesinde vatandaşları ziyaret ederek görüşlerini dinledi. Güleçoba Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Atilla, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Nogın Mahallesi'nde de vatandaşlarla selamlaşan Atilla, beklentileri sordu. Sultantepe Mahallesi'nde vatandaşların görüşlerini alan Başkan Atilla, halkın ihtiyacına göre projeler yaptıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin beklentilere göre çalışmalar yaptıklarını belirten Atilla, "Mahallelerimizin alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözüyoruz. Devletimizin sunduğu destekle 17 ilçemize ve bin 42 mahallemize hizmet götürme gayretindeyiz. Her yıl belediyecilik hizmetlerimizde daha iyi konuma ulaşacağız ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim