Sedat IRMAK

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun eşi Ayşe Güzeloğlu, Diyarbakır'da Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülen sosyal ve ekonomik destek hizmetlerinin arttırılması kapsamında ‘’Okul Destek Projesi’’ etkinliğinde çocuklar ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

Programa Ayşe Güzeloğlu’nun yanı sıra; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Halit Açar ve eşi katıldı.

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülen ve kentte yaşayan dezavantajlı çocukların sosyal ve ekonomik açıdan aile yanında desteklenmesinin amaçlandığı program çocukların katıldığı kahvaltı ile devam etti.

 

Çocuklar ile yakından ilgilenen Güzeloğlu, daha sonra çocuklara hediyelerini verirken, program çocuklar ile  toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

 

Güzeloğlu, kursiyer ile bir araya geldi

Güzeloğlu daha sonra, Kayapınar İlçesinde bulunan 5’nolu Aile Destek Merkezi kursiyerleri ile bir araya geldi.

 

Güzeloğlu’nun ziyaretinde Aile Destek Merkezi Genel Koordinatörü Nezihe Kent eşlik ederken, ziyarette Ayşe Güzeloğlu, Aile Destek Merkezinde okuma yazma, çini, seramik, kuaför, dikiş nakış atölyelerini ziyaret ederek eğitim gören kursiyerlerin yapmış oldukları ürünlerin sergisini gezdi.

 

Ana sınıfında eğitim gören çocuklar ile yakından ilgilenen Güzeloğlu, kursiyerlerle bir süre sohbet ettikten sonra toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

Editör: TE Bilişim