Sedat IRMAK

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun eşi Ayşe Güzeloğlu, ADEM ziyaretleri kapsamında Hani İlçesi’nde bulunan Aile Destek Merkezi kursiyerleriyle bir araya geldi.

 

Ziyarette Güzeloğlu’nu, Hani Kaymakamı Turan Soğukoluk’un eşi Narin Melis Soğukoluk, Belediye Başkan Yardımcısı Hicran Çiftçioğlu, İlçe Jandarma Komutanının eşi Sevi Çoban, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Aycan Ünal, ADEM Proje Koordinatörü Nesrin Çaçan ve ADEM usta öğreticileri karşıladı.

 

Aile Destek Merkezine gelen kadınlarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Ayşe Güzeloğlu, bilgisayar, bağlama, okuma-yazma, Kur’an kurslarını ve el işi ile dikiş nakış atölyelerini gezerek kursiyerlerle yakından ilgilendi.

 

Yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra merkezde yapılan çalışmaları inceleyen Güzeloğlu, daha sonra ADEM'de hizmet veren kreşte eğitim gören çocuklarla yakından ilgilendi.

 

Öğrenci kafilesini Çanakkale’ye uğurladı

 

Ardından, Ayşe Güzeloğlu ve beraberindekiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde, İçişleri Bakanlığının 180 günlük eylem planı kapsamında yürütülen "Biz Anadolu’yuz Projesi" kapsamında Hani ilçe merkezi ve köylerinde eğitim gören 40 ortaokul öğrencisi 4 görevli olmak üzere toplam 44 kişilik öğrenci kafilesini Çanakkale’ye uğurladı.

Editör: TE Bilişim