Celal KUZU

Teknoloji ve tasarım alanındaki yenilikleri birleştirerek tüketicilerin daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmelerine yardımcı olan Beko, Beko Genç Taşkınlar bayide tüketicilerini profesyonel mutfak makinesi olan Homechef ile buluşturdu.

Beko Genç Taşkınlar bayinde düzenlenen etkinlikte 25 tüketicinin katılımı gerçekleşti. Profesyonel mutfak makinesi olan Homechef ürününü bayi yetkilileri ile deneyimleyen tüketiciler, Beko şefleri ile hazırlığını gerçekleştirdikleri domates soslu makarna, bruschetta ile İtalyan tatlısı panna cotta yapımıyla keyifli bir gün geçirdiler.

Döküm gövdesi ve tasarımı ile mutfaklara şıklık katan BKK 1392 M Homechef Profesyonel Mutfak Makinesi, 4,6 litrelik paslanmaz çelik karıştırma haznesi ile kalabalık misafirler için hazırlanan yiyeceklerde büyük kolaylık sağlıyor. Zaman ayarlama özelliği sayesinde başında beklemeyi gerektirmeyen BKK 1392 M Homechef Profesyonel Mutfak Makinesi, 12 farklı hız seçeneği sunuyor.

Dahili ve ilave aksesuarları ile mutfakta birbirinden farklı lezzetler yaratmaya yardımcı olan ürün, özel çiğ köfte yoğurma aparatı sayesinde de profesyonel tatta çiğ köfte yapımına olanak tanıyor.  

Editör: TE Bilişim