Sedat IRMAK

Diyarbakır’da Beşiktaş sevdalıları gençlerin bir araya gelerek yeni bir oluşum olan Beşiktaş Diyarbakır Kartalları grubu üyeleri,  40 öğrenciye bot ve mont, okuma kitabı ve kırtasiye yardımı yaparak gönülleri fethettiler.

 

Okulda öğrencileri ziyaret eden grup yöneticileri ve üyeleri kendileriyle getirdikleri malzemeleri öğrencilere dağıtırken, okul yöneticileri ve öğretmenler teşekkür ettiler.

 

“Gururla yardım ediyoruz”

Özellikle sert geçen kış ayında bot ve mont yardımlarıyla çocuklarının ayaklarını, sırtını ısıtmanın yanı sıra yüreklerini en büyük ateşle, sevgi ateşiyle ısıtmanın verdiği gururla yardımlarına devam edeceklerini belirten Grup yöneticilerinden Mehmet Çarşı, grubun daha büyük yardımlara ön ayak olmasını istediklerini fakat yeni oluşuma girdikleri için sınırlı düzeyde yardıma koştuklarını söyledi.

 

“40 öğrenciye bot ve mont dağıttık”

Grup üyeleri içinde öğrenci, memur, esnaf ve serbest çalışanlar olduğunu belirten Grup yöneticilerinden Kadir Adak ise, “Şuana kadar 40 öğrenciye bot, mont, okuma kitabı ve kırtasiye yardımı yapıldı. Arkadaşlarımız gerek Diyarbakır’da gerek ise diğer illerde olsun eş dosttan destek alarak iyi bir şeyler yapmayı amaçlıyor. Umuyoruz ki kardeşlerimizin bu yardım kampanyaları sadece bu ilde değil Türkiye genelinde yankı uyandırır” dedi.

Editör: TE Bilişim