Sedat IRMAK

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar İlçe Belediyesi ve Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliği ile öğrencilerimn kitap okumalarını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen “Kitap Okuma Etkinlikleri” çerçevesinde 2. Sınıftan 12. Sınıfa kadar en çok kitap okuyan öğrenciler belirlenerek, başarılı öğrencilere çeşitli hediyeleri verildi.

 

Etkinlikte konuşan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, Kayapınar ilçesindeki tüm okullarda kitap okuma etkinliklerini gerçekleştirildiğini ve çocuklarımızın bu etkinlikler ile kitapla buluşmalarını önemsediği ifade ederek, Kayapınar Belediyesi tarafından 55 okulda açılan Z Kütüphanelerinde bu etkinlikler ile öneminin arttığını söyledi.

 

Koç, Kayapınar Belediyesi olarak çocuklarımızın dünya çocukları ile rekabet edecek düzeye gelmeleri için çalıştıklarını vurgulayarak, etkinliklerde başarı gösteren 22 öğrenciyi makamında misafir etti.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Erdaş, başarılı öğrencilerin okul idarecileri ve öğrencileri katıldığı törende öğrencilere kitap ve akıllı saat hediye etti.

Editör: TE Bilişim