Sedat IRMAK

Diyarbakır'da uğradıkları silahlı saldırıda 5 polis memuru ile birlikte şehit düşen Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, şehadetinin 18. yılında şehit düştüğü Yenişehir ilçesi Şehitlik semti ile memleketi Sakarya'nın Hendek ilçesinde düzenlenecek törenlerle anılacak.

 

Diyarbakır’da İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten, vatandaşlar tarafından sevilen ve 2001 yılında uğradıkları silahlı saldırıda 5 polis memuru ile birlikte şehit olan Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, silahlı saldırıya uğradıkları yer olan Yenişehir İlçesi Şehitlik semti Sezai Karakoç Caddesi ile  memleketi Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan mezarı başında çeşitli anma programı düzenlenecek

 

Diyarbakır ve Sakarya’da anma etkinliği

Şehit Emniyet Müdürü Okkan için Diyarbakır’da yapılacak anma etkinliği sonrası öğle namazı sonrası mevlit okutulacağı öğrenildi. Sakaraya’nın Hendek İlçesi’nde ise, bugün saat 11.30'da sevenleri Hendek Aile Kabristanlığı’nda bir araya gelerek dualar okunması sonrası mezarı başındaki anma programının ardından Okkan'ın babasına ait olan Pak Fırın’da yemek verilmesiyle Saat 13.00'te Tepecik'te yapılan Şehit Ali Gaffar Okkan Camii ve Aşevi'nin de açılışı yapılacak.

Editör: TE Bilişim