Sedat IRMAK

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Sur İlçesi Cevat Paşa Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gözalan ailesinin misafir olan Atilla, mahalle sakinleri tarafından karşılandı. Vatandaşlarla beraber çay içip sohbet eden Atilla, kentteki belediyecilik projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Atilla ve Eşi Lütfiye Atilla çocuklarla yakından ilgilendi, onlara oyuncak hediye etti.

Göreve geldiği günden beri şehrimize olumlu katkı sunacak çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Atilla, şöyle konuştu:

"Sur ilçemizde çukur siyasetini yapanların gerçek yüzünü herkes gördü. Biz ne kadar da güzel hizmetler yapsak da bir anne ve baba çocuğu dışardayken başına bir iş geliyor diye endişeleniyorsa yapılan kaliteli hizmetin hiçbir anlamı yoktur. Ama bugün hükümetimizin desteğiyle şehrimizde huzur ortamı oluştu. Devletimizin çabasıyla Sur'da ihya çalışmaları başladı. Artık, çocuklarımız güven içinde okula gidip gelebiliyor. Bu sokaklarda çocuklarımızın neşeli sesiyle yürüyoruz. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak hemşehrilerimizin hak ettiği hizmetleri her noktaya ulaştırma gayretindeyiz. Bağlarından Sura her yerde bir güven ortamı oluştu. Hemşehrilerimizin yüzü gülüyor. Diyarbakır'ımızın her köşesinde huzur hakim. Bu da bizi çok mutlu ediyor."

Atilla'ya ziyaretler sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Cumali Atilla daha sonrasında ise, AK Parti MKYK Yedek Üyesi ve Teşkilat Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Alaattin Parlak ile Diyarbakır eski milletvekili Muhsin Koçyiğit'i makamında ağırladı. Kısa bir sohbetten sonra Atilla ziyaret sebebiyle Parlak ve Koçyiğit'e teşekkür ederken, Parlak ve Koçyiğit ise Atilla'ya çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim