Celal KUZU

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Bağlar ilçesinde esnafla bir araya geldi. Atilla beraberinde AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal ile birlikte Bağlar Nükhet Coşkun Caddesinde esnafa hayırlı işler diledi. Yolda karşılaştıkları vatandaşlarla selamlaşan Atilla, kıraathanede esnaflarla çay içip sohbet etti.

“Teröre” destek vermedikçe her görüşe saygılı olduklarını belirten Atilla, "Herkesin sesine kulak veriyoruz. Diyarbakır'ımızı hemşehrilerimizle beraber yönetiyoruz. Esnafın taleplerini dinliyoruz, hemşehrilerimizin görüşlerini alıyoruz. Belediyemizi hemşehrilerimizle beraber yönetiyoruz. Belediyemiz, hemşehrilerimiz için var. Hemşehrilerimizin emrindeyiz." dedi.

Vatandaşlar ise Atilla'ya samimiyeti ve yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Atilla'dan Hayrat Vakfı'na ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla daha sonra, Hayrat Vakfı'nı ziyaret etti. Atilla, Hayrat Vakfı Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Altay ve vakıf üyeleriyle bir süre görüştü.

Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi'nin projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret için Altay, Atilla'ya teşekkür ederken Atilla ise Altay'a çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim