Celal KUZU

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Yenişehir ilçesine bağlı mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi. Atilla, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal ile birlikte Yukarı Nasırlılar Mahallesinde vatandaşları ziyaret etti. Talepleri ve önerileri dinleyen Atilla, Büyükşehir Belediyesi'nin projelerini anlattı. Daha sonra Bozek mahallesine geçen Atilla, vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Ardından Alköy Mahallesi'ne giden Atilla, kıraathanede vatandaşlarla Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Alangör'devatandaşları ziyaret eden Atilla, vatandaşlardan Büyükşehir Belediyesi'nin beklentilerini sordu. Geyiktepe Mahallesi'nde vatandaşların misafiri olan Atilla, bir süre vatandaşlarla görüştü. Ofis semtinde vatandaşları kıraathanede ziyaret eden Atilla, vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden memnuniyetini sordu.

Vatandaşlara belediyeciliğin her alanında hizmet etmenin onurunu yaşadıklarını belirten Atilla, "Bu şehirde herkesin sesine kulak veriyoruz. Size hizmetkar olmaya geldik. Sizin taleplerinize göre çalışmalarımıza yön veriyoruz. Hemşehrilerimizin isteği doğrultusunda hareket ediyoruz. Hemşehrilerimizin daha rahat etmesi için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Belediyeciliğin her alanında hemşerilerimiz için büyük hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Gece gündüz demeden şehrimizi güzelleştirmek için ekiplerimizle sahadayız.” dedi.

Vatandaşlar ise Atilla'ya ilgisinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, "Her an vatandaşla beraber olan Cumali Başkanımız, şehrimize önemli projeleri hayata geçirdi." dedi.

Editör: TE Bilişim