Sedat IRMAK

DİYARBAKIR -  Merkezi Diyarbakır’da bulunan Ortadoğu Sanayici ve Girişimci İş İnsanları Derneği  (OSGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Diyarbakır Yerel Medya Derneği’ni (DİYMED) ziyaret ettiler.

Yerel Medya Derneği’nin Kayapınar İlçesi’nde bulunda binasında yapılan ziyarete OSGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Adanır, OSGİAD Kurucu Başkanı Hüsnü Parvane, Genel Sekreter Baver Nart ve yönetim kurulu üyesi Yusuf Paçal  bulunurken, Yerel Medya Derneği adına ise, Dernek Başkanı Taner Özbay, Başkan Yardımcısı Ercan Akkar, Genel Sekreter Sadık Kaplan ve Yönetim Kurulu Üyesi Aytekin Yılmaz hazır bulundu.

Ziyarette yapılan sohbette OSGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Adanır, kısa bir süre önce kurulmasına rağmen yaptıkları faaliyetlerle dikkat çeken Diyarbakır Yerel Medya Derneği’ni büyük bir titizlikle takip ettiklerini ve Diyarbakır için güzel şeyler yapacaklarına inandığını söyledi.

Adanır, “Biz dernek olarak Diyarbakır Yerel Medya Derneği’ni kardeş dernek ilan ediyoruz. Derrneğin yapacağı tüm faaliyetlerine destek vereceğiz. Gerçek sivil toplum örgütlerinin bu kadar azaldığı bir dönemde böylesi bir birliktelik, çok önemlidir. Birlikte güzel faaliyetlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Yerel Medya Derneği Başkanı Taner Özbay ise, OSGİAD’ın yapacakları tüm faaliyetleri medya kurumları olarak destek vereceklerini ve kardeş dernek olarak kendilerini gördükleri için teşekkür etti. Özbay, “Diyarbakır Yerel Medya Derneği olarak, mesleğimize katkı sunacak faaliyetlerde bulunacağız. Amacımız hem Diyarbakır, hem de mesleğimiz için güzel şeyler yapmaktır” dedi.

Daha sonra ülke gündemi hakkında görüş alış verişinden bulunularak, işbirliği hakkında sohbet edildi.

Editör: TE Bilişim